« terug naar vorige pagina

Waarnemend Huisarts 2-3 dagen per week voor 2 a 3 maanden in huisartsenpraktijk Goirle

In verband met tijdelijke arbeidsongeschiktheid van een van de huisartsen zoeken wij vanaf augustus 2020 een waarnemend huisarts voor 2 a 3 dagen in onze praktijk in Goirle. Verwachte duur is 1-2 maanden, met daarna zicht op langdurigere voortzetting voor 1 dag per week.
Het betreft een duopraktijk in Gezondheidscentrum Oranjeplein, een multidisciplinair gezondheidscentrum in het centrum van het dorp.
De duopraktijk telt 3100 patienten en naast 2 huisartsen zijn er een AIOS, een VIOS, een POH somatiek en een POH GGZ werkzaam samen met 5 parttime assistentes en een praktijkmanager. Samen vormen wij een gemotiveerd en gezellig team.
De praktijk is NHG geaccrediteerd en werkt met Medicom en VIPlive en is goed en modern uitgerust en biedt naast de basiszorg extra service zoals oogheelkunde, echografie, reizigersgeneeskunde, IUD’s en chirurgie, e-consultatie en videoconsult.

Goirle is een dorp onder de rook van Tilburg, zo’n 5 km van de Belgische grens en telt ongeveer 23.000 inwoners: verstedelijkt platteland met een zeer gemeleerde bevolking, van authentieke dorpelingen tot jonge forensen verdeeld over alle sociale lagen. De aangeboden problematiek is dan ook zeer divers. In onze praktijk zijn ouderen licht oververtegenwoordigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze praktijkmanager Robert Ellenbroek via praktijkschakel@ziggo.nl of met huisarts Marianne Kuik ‭ via (06) 16 35 86 27‬