« terug naar vorige pagina

Combi/Sportspreekuur op dinsdagmiddag

Elke dinsdagmiddag om 16.30u is er een gecombineerd spreekuur van fysiotherapeut en podotherapeut samen met de huisarts. Dit spreekuur is met name bedoeld voor hardnekkige of complexere problemen van spieren en gewrichten, al of niet in relatie met sport, waarvoor u al eerder op het spreekuur van de huisarts of fysiotherapeut geweest bent. Ook voor vragen over sport en chronische ziektes zoals diabetes, COPD en hartziektes kunt u hier terecht. Graag wel uiterlijk de voorafgaande maandag aanmelden bij de assistente van de huisarts of bij de fysiotherapiepraktijk.

Het sportspreekuur wordt in het algemeen verzorgd door huisarts Eric Vingerhoets, fysiotherapeut Steven Pasman en zonodig de sportpodotherapeut Veerle Cordes van podotherapie van der Kaa.

Het combispreekuur vindt plaats in de praktijk van Topfysiotherapie Keyzer en Van Roon in Gezondheidscentrum Oranjeplein.

U kunt zich aanmelden voor het combispreekuur via huisartsenpraktijk Kuik & Vingerhoets, uiterlijk maandag voor 16.30 voor het spreekuur van de volgende dinsdagmiddag.

Hieronder vindt u het nieuwe intakeformulier.

Intakeformulier Combi/Sportspreekuur

Formulier ten behoeve van het combispreekuur huisarts - fysiotherapeut - podotherapeut
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Zijn er belangrijke medische zaken? Bijvoorbeeld chronische ziektes, recente operaties, medicijngebruik etc.